Nimet aallotetuille papukaijakoille

Etsi vastaavan nimen oikea nimilemmikki ei ole yksinkertainen tehtävä. Ensimmäinen yhdistys, joka tapahtuu, kun valitset papukai- den nimen, on Kesha. On epätodennäköistä, että haluat pysyä tällaisessa "jaded" -versiossa. Harkitse, että lintu voi elää noin kymmenen vuotta, mikä tarkoittaa, että kaikkien perheenjäsenten on pidettävä sen nimeä.

Mikä on nimi antaa aallotettu papukaija - ornitologit vaativat

Papukaijan nimen pitäisi olla yksinkertainen ja lyhyt,jotta feathered ystävä oppii sen. Kokeneet ornitologit neuvovat noudattamaan tiettyjä sääntöjä. Jos puhutaan puhuvista linnuista, on vältettävä kirjaimia "m", "n", "l", ne aiheuttavat tiettyjä vaikeuksia ääntämiselle. Ensimmäinen asia muistaa on, että nimi "k", "h", "r", sibilantti - tällaiset äänet ovat paljon helpommin havaittavissa näistä lemmikeistä. On erittäin tärkeää, että nimi ei ylikuormita konsonanttien kanssa. Papukaijat usein kuin jos lauletaan jotain, on paljon helpompi lausua vokaaleja. Yksinkertainen "e", "e", "y", "a" ääntämisessä. Rusty, Grand, Jean, Ruta, Roda, Argo, Ricky, Frank, Andy, Yasha toimivat hyvin.

Kauniita nimiä papukaupoille - valitse viisaasti

Mitä enemmän eksoottinen lintu näyttää, sitä eksoottisempiaon oltava nimi. Miehen aallotetun papukaija, kuten romanit, Kuzya, Fima, Borya, Kai ei ole hänelle sopiva. Ota fantasia käyttöön. Hyvä äänet Orion, Troy, Charlie, Gigol, Yuji, Norman.

Älä neuvo asiantuntijoita raskauttamaan eläimiäkaksoisnimi, esimerkiksi Jean-Claude tai Forest Gump. Lemmikki voi tottua siihen ja lopettaa vastaamisen muihin lyhyempiin versioihin. On erittäin tärkeää, että eläimesi ymmärtää, kun lähestyt sitä.

Kun valitset puhtaasti miehen nimen, sinun on oltavaovat vakuuttuneita siitä, että papukaija kuuluu tähän sukupuoleen. Eräitä yksilöitä ei ole helppo erottaa toisistaan ​​miesten ja naisten välillä. Jos on halu ja raha, se auttaa selvittämään erikoistuneissa klinikoissa DNA-analyysin avulla.

Nimi aaltoilevien papukaijojen pojille1

Nimeltään lintu "universaali" tyypin nimi Quillen, Pitt, Trash, Dodo, Ozzy, Roni, Sunny, Hypo - oikean päätöksen.</ P>

Huolimatta rakkaudesta perheenjäseniin, eläinon oltava oma lempinimensä, eikä kopioida jonkun nimeä. Erityisesti, niin sekaannusta, kuka sitä kutsutaan tarkalleen. Anna lempinimi, joka osoittaa merkin, ei myöskään sen arvoista - et vielä tunne eläintä, mutta jo lempinimeltään hänelle Grumbler, Skoda, Scream.

Opettaa uutta ystävää hänen nimensä on väärävaikea: sanotaan usein rauhallisella äänellä, mutta ymmärrämme selkeästi, että puhut hänelle nimenomaisesti. Hyvää huomenta on hyvä oppimisen motivaattori.