rotu papukaijat

Maailmassa on yli kolmesataa papukaijaa. Jokaisen lajin edustaja omalla tavallaan on kaunis, ainutlaatuinen ja ainutlaatuinen. Jokainen niistä voi tulla paitsi koristeena, mutta myös täysi perheenjäsenen. Niistä -rodut papukaijojen voi erottaa hiljaisia ​​ykkösiä ja puhuminen. Monet linnut ovat täysin matkivat eri ääniä. Mieti mitkä ovat yleisimmät rodut papukaijat asuvat meidän taloja ja huoneistoja.

Mitkä ovat papukaijojen tyypit?

 1. Aaltoileva papukaija. Tämä rotu kotimaisten papukaijojen on enitenSoveltuu pitkälle Neuvostoliiton avaruuteen. Sen edustajilla on pienoiskoot ja monipuoliset kirkkaat värit. Lisäksi aaltoilevat papukaijat viittaavat puhuvien kivien edustajiin. Keskimääräinen elinikä on jopa 10 vuotta.
 2. Papukaijojen rodut1

 3. Correll. Keskipitojakoisia papukaijoja, joiden päällä on kattopää. Toinen paikka Venäjällä on suosio, aallotettujen papukaijojen jälkeen. Vaikea oppia. Jos pysyt harjoittelussa, voit saavuttaa sen, että lintu oppii yhden, kaksi lauseketta.
 4. Parrots2-rodut

 5. Nerazluchiki. Kauniita kotimaisten papukaijojen rotujen edustajia. Mielenkiintoinen, liikkuva ja käytännöllisesti katsoen harjoittanut. Vankeuden elämä on jopa 20 vuotta.
 6. Papukaijojen rodut3

 7. Jaco. Suhteessa myös suurten papukaijojen rotuunHe myös puhuvat täydellisesti. Heillä on kaunis harmaa palmu. He helposti oppivat ja täydellisesti jäljittelevät ihmisen ääntä. Tutkijat osoittivat, että lintutieto vastaa 5-vuotiaan lapsen älykkyyttä.
 8. Parrot4-rodut

 9. Kanarian. Ei pelkästään puhuva, vaan myös kauniisti laulava papukaijaryhmä verhojen kaltaisista linnuista. Ne ovat erittäin houkuttelevia kirkkailla sitruunavärillä, niitä on helppo oppia.
 10. Papukaijojen rodut5

 11. Amazon. Tämän suurten papukaijojen rotujen edustajien elinkaari on keskimäärin 45 vuotta. Ovat alttiita äkillisille mielialan vaihteluille. Lisäksi se on hyvin koulutettu puhuva rodun papukaijoja.
 12. Papukaijojen rodut6

 13. Rosella. Nämä kotimaisten papukaijojen rodun edustajat ovat kauniita kirkkaita värejä. He laulavat melodisesti ja eivät halua puhua lainkaan.
 14. Papukaijojen rodut7

 15. Ara. Tämä papukaijojen rotu on erittäin suuri,jopa 90 cm pitkä. Tämä ei kuitenkaan estä sitä, että linnut ovat yleisön suuria suosikkeja. Suuruusluokasta johtuen niitä pidetään harvoin kotona, lähinnä sirkuksessa tai eläintarhassa.
 16. Papukaijojen rodut8

 17. Kakadu. Pystyy oppimaan, mutta haluttomia puhua. Näillä suurten papukaijojen edustajilla on epätavallisen epämiellyttävä ja rasittava ääni. Rakasta mestari, hyvät kumppanit.
 18. Papukaijojen rodut9

 19. Palanut papukaija. Kotimaisten papukaijojen rotu, jolla on värikäs ja kaunis väri. Ne eivät ole täysin omituisia ja sopivat täydellisesti oppimiseen.
 20. Papukaijojen rodut10