Tyttöjen papukaijojen nimet

Usein valitaan uuden lemmikin nimiei ole yhtä vaikeaa kuin aloittaa lemmikin itse. Varsinkin se valitsee nimimerkin valinta papukaijojen tytöille. Loppujen lopuksi monet hankkivat sellaiset seuralaiseläimet kuin papukaijoja, jotta he voisivat aktiivisesti olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan ja ehkä oppivat heitä lausumaan tiettyjä sanoja. Nimi, tässä tapauksessa lempinimi, on se, mitä lintu oppii reagoimaan ensin.

Mikä on papukaiitoksen nimi?

Jos lajittelet suosittuja nimiä, etsitmiten nimetä pieni tyttö-papukaija, sitten pienet vinkkumme auttavat sinua kaventamaan haun tai jopa päättää sopivasta vaihtoehdosta. Ensinnäkin, vaikka et suunnittele aktiivisesti opettamasta papukaijapuhetta, sinun on vielä valittava lyhyitä, äänekkäitä ja ytimekkäitä nimiä, joita lintu voi välittömästi tunnistaa ja eristää puheessa. Useimmiten nämä ovat nimeä, joilla on näkyvät, kirkkaan-ilmaistut huutoäänet, erityisesti Sh-äänet: Masha, Shusha, Sherry, Lavrusha. Papukaijat alkavat nopeasti reagoida tämäntyyppisiin lempinimiin.

Toinen ääni, joka sopii hyvin aloittelijoillepuhua papukaijoja, ja kiinnittää myös heidän huomionsa - "R". Lempinimiä, joilla on pitkä "muriseminen", sopivat erityisesti papukaijaisiin: Rita, Rommi, Kerry, Cora, Hera. Mutta "C", "Z": n ja "C": n ilmaisuilla voi olla ongelmia joidenkin rotujen papukaupoissa, joten on parempi välttää niitä sellaisten papukaijojen nimissä, jotka on tarkoitus opetella puhumaan. Mutta jos tätä ei ole suunniteltu, tällaiset äänet ovat varsin hyväksyttäviä papukaijaisten nimissä: Gressy, Josephine, Tse, Cilda.

Mielenkiintoisia nimiä tyttöjen papukaijoille

Hauskoja nimiä tyttöjen papukaijoille voi ollaajattele itseäsi, mutta voit valita valtavasta joukosta olemassa olevia. On vain kiinnitettävä huomiota siihen, että ulkomaalaiset lempinimet ovat terveempää, majesteettisempia ja venäläisempää ja kotona.

Tyttöjen-papukaijojen nimet1

Ulkomaisten epätavallisten lempinimiä papukaijoistaovat seuraavat: Asha, Afrodite, Aelita, Baccarat, Brenda, Brett, Viola, Vesta, Gabby, Gerda, Gloria, Daisy, Dolar, Eva Jacqueline, Jeanette, Zora, Isabella, Calmassa Camellia, Lymen, Lally, Sandra, Charlotte Ewald Young.</ P>

Venäjän nimet papukaijojen tytöilleäärimmäisen suosittu yksinkertaisuuden vuoksi ja helposti tallennettavaksi. Jopa pienet lapset ovat yleensä helppo tottua soittaa uuden lemmikin lempinimeä, lisäksi ne ovat yleensä muodostetaan lyhennettä nimiä, ja siksi erityisen lempeä ääni: Katyusha, Varya, Tisha, Styusha, Vasya, Zina. Mutta joskus se voi käyttää ja riittävän lyhyet nimet: Johannes, Anna, Asya, Daria, Jeanne.