kotoperäisten papukaijojen tyyppejä

Lemmikkieläinten lemmikkieläinten papukaijat tapaavatmelko usein. Jos asunnossa ei ole mahdollista pitää kissaa tai koiraa, vanhemmat ostavat vauvan papukaija, johon he kiinnittyvät. Näiden eksoottisten lintujen fanit juhlivat eräitä papukaipeja, jotka soveltuvat parhaiten kodin säilyttämiseen.

Tyypit papukaijat kotiin

Kakadu. Cockatoosilla on kaunis ulkonäkö ja iloinen luonto. Linnut eivät ole kovin koulutettuja puhua, mutta he rakastavat tehdä temppuja. He pystyvät ilmaisemaan rakkautensa tai tyytymättömyytensä.

kotoperäisten papukaijojen tyypit 1

Jaco. Papukaija ei ole erilainen kirkkaan pinnan kanssa, mutta separempia kuin kaikenlaiset kotimaiset papukaijat toistavat ihmisen puheen, kopioimalla sen päällikön. Yksi lajin haittapuolista on taipumus itsekasteluun.

kotoperäisten papukaijojen lajit 2

Palanut papukaija. On erittäin vaikea voittaa tämän kirkkaan linnun luottamus. Se tuo paljon melua, joten levoton elämä on taattu sinulle. Osoittamalla kärsivällisyyttä, voit opettaa lemmikkisi sanomaan muutamia tusinaa sanaa.

kotoperäisten papukaijojen tyypit 3

Amatsonit. Papukaijoilla on erityinen lahja, joka muistaa sanat ja äänet. On leikkisä luonne ja on ihana muisto. Se on ääni, jonka hän ilmaisee mielialansa. Höyhen värin hallitsee vihreä väri.

kotoperäisten papukaijojen tyypit 4

Rosella. Linnut ovat hyvin kauniita ja hyviä. Ne kuuluvat kuitenkin sellaisiin kotiopetustarpeisiin, joita on vaikea opettaa puhumaan. Mutta täydellinen musikaalinen korva mahdollistaa kaikkien musiikillisten sävellysten lähettämisen ääniä.

kotoperäisten papukaijojen tyypit 5

Rakastavaiset. On mukavaa katsella lemmikkieläimiä, lisäksi huolehtiminen heistä ei aiheuta paljon vaivaa. Energinen ja liikkuva, heillä ei ole erityistä halukkuutta oppia.

kotoperäisten papukaijojen tyypit 6

Corella. Linnut ovat iloisia olemasta ihmisten yhteisö, heidänhelppo sulkea. Heillä ei ole kykyä puhua, vaikka he helposti kopioisivat muita lintuja. Papukaijojen ulkonäkö houkuttelee kauniita tuppeja ja erilaisia ​​värejä.

tyyppisiä papukaijoja kotitalouskäyttöön 7

Aaltoileva papukaija. Pieni ja viehättävä lintu tulee usein koko perheen suosikiksi. He ovat puhuvia ja ystävällisiä, ovat suosituimpia kotirahan papukaijoja.

kotoperäisten papukaijojen tyypit 8