Nimet hamstereita-tytöt

Hamsteri - melko yleinen kotitekoinenEläin. Se ei tuota tarpeettomia ääniä, on suhteellisen helppo huolehtia, mitat ovat vähäiset, myös ruoan hinta on alhainen. Ensimmäinen vaihe otettaessa lemmikkejä perheeseen on antaa sille nimi. Hamstereilla on tarpeeksi aikaa, joten lempinimi ei saa ärsyttää rakkaitaan.

Mitä nimiä annetaan hamsterin tytöille?

Itse asiassa ei ole niin paljon kriteerejä. Se riippuu yhä enemmän mielikuvitustasi. Usein isännät torjuvat eläimen värin. Punaiset koirat tulevat usein Mandariniksi, Rushiksi, Punapääksi, Goldieksi. Harmaa vauva on hieno - Smoke, Gray, black for Blackie.

On parempi antaa pythonin nimi alkaen hänestäOminaisuudet: merkki, käyttäytyminen, mieltymykset. Lovers voi syödä Bounty, Cheek, Candy, Fork. Jos pieni ystäväsi on aktiivinen ja ketterä, mieti Rocket, Bagheera. Ennen kuin määrität lemmikin nimen, sinun on varmistuttava sen kuulumisesta yhteen tai toiseen sukupuoleen. Jos on ainakin vähän epävarmuutta, nimen pitäisi olla neutraali, esimerkiksi Citrus, Tsapka, Cent, Buggy, Evi, Delhi, Chris, Tutti.

Kauniita nimiä hamsterit-tytöille poimiaHelpompaa kuin koirilla, papukaijoilla, hevosilla. Nämä eläimet eivät olennaisesti tarvitse suorittaa mitään komentoja tai oppia toistamaan nimensä. Ei ole erityisiä perusteita. Tärkeintä on, että lempinimi kuulosti hyvältä. Ei ole suositeltavaa antaa pitkiä abstrakteja nimiä. Tämä aiheuttaa omistajille epämukavuutta ja on vaikeaa kouluttaa lemmikkiä reagoimaan tällaiseen lempinimiin.

Jungarikin ja syyrialaisen rodun hamstereiden tytöt

Ominaisuus Dzhungar rodun hamstereitaon niiden minimalistisia ulottuvuuksia. Yleensä se on aggressiivinen, kekseliäinen ja ketterä henkilö. Jos viittaat näihin indikaattoreihin, kun etsit lemmikkejä eläimelle. Jotkut asiantuntijat uskovat, että tässä tapauksessa on tarkoituksenmukaista tuottaa teemoja: Oreshek, Citrus, Walnut, Iris. Sukunimiä edustavien eläinten nimet valitaan tavallisesti tiettyjen sääntöjen mukaan, esimerkiksi koko siipikarjan nimet alkavat tietyllä kirjeellä.

Nimiä hamsterin tytöille1

Syyrian hamstereilla on kultainen väri, mitatkeskimäärin. Kuten monet ihmiset, he eivät ole kovin aktiivisia yöllä, mutta iltapäivällä heitä voidaan joskus lopettaa. 6 km: n matka on päivittäisen maratonin tavallinen matka. Nimet syyrianhamstereille tytöt täytyy olla lempeä tyyppi Agra, Olut, Kauneus, Twinkie, Oda, Hershey, Dora, Boni, Clara.

Joka tapauksessa hamsteri voi olla neutraalitai kuvitettu sankari, Bloom, Ava, Adele, Emma, ​​Ronda, Silva, Rumba, Kwicky, Lama, Yala ja Hima. Ei ole tarpeen liittyä yksilön tottumuksiin, etenkään jos olet sitä mieltä, ettei aluksi tiedä miten hamsteri käyttäytyy perheellesi. Kytke fantasia!