perhokalat

Perhokalat - kala alkuperäisen nimen,elävät sekä merivesien ja makeiden vesien ja akvaarioissa. Riippuen elinympäristö se on toinen väri ja muoto kehossa. Sen epätavallinen nimi kala johtui kirkkaat värit ja suuret evät, jotka muistuttavat siivet.

Kuvaus perhonen kalalajit

Marine butterflyfish - pieni mutta hyvin kirkaskalat elää luonnossa. Luontoon näitä kaloja löytyy välillä koralliriutat jossa niiden kauneuden esiin aurinko ja kirkas vesi. Perhokalat pidetään joitakin räikeimmät lajeja maapallolla, ja tämä on saanut nimensä. Rakenne merikalakantojen, perhonen eroavat litistetty runko ja pitkä selkäevä.

Butterflyfish makeanveden esiintyy useimmitenseisovassa vedessä, levitä Afrikkalainen mantereella ja kirkkauden värien huonompi kanssaihmisiään meren. Perhoskala sai nimensä, koska laaja evät, jotka muistuttavat perhosen siivet. Lisäksi tämäntyyppinen kala pystyy lentämään yli veteen lyhyitä matkoja. Nämä kyvyt erottaa kalat, perhoset muista asukkaista altaiden.

Pennant butterflyfish esiintyy myös eläväluonne riutta ja syvä kanavat. Aikuiset pariksi elämäntapa, kun taas nuoret mieluummin elää yksin. Viiri butterflyfish on alkuperäisen värin. Sen litistetty runko korkealla maalattu valkoinen ja mustat raidat, ja taka fin - keltainen.

Akvaario butterflyfish - useinmakean veden kaloja. Sen elin muistuttaa muodoltaan veneen ja pituus 10 cm. Väri Akvaariokalojen ei eri luminanssi ovat yleensä harmaa tai harmaa-vihreä väri on ruskea.

Perhokalat akvaario eroaa saman hyppykyky kuin sen meren kollegansa. Siksi on suositeltavaa pitää akvaarion suljettuna.

Sisältöä perhokalat

Butterflyfish ei halua elää yksilöiden toisen lajin. Pienet kalat voidaan pitää perhosen kala, ja suuri se voi harjoittaa taistelee yli alueellaan. Ei podselyayte ja ne kalat puree jonkun muun evät siipien evät, tässä tapauksessa, ei ole enää mitään. Naapureina soveltuvat perhonen elävistä lajeista alareunassa (esim., KGS).

Akvaariokalat perhonen vaativiaakvaario. Yleensä se on 80-100 gallonaa säiliö muutaman yksilöitä. Ihannetapauksessa jos kala asuu 40 litrassa. Tank tulee sulkea tiiviisti suojalasi ilman rakoja kaloille ei hyppää pois vedestä ja aiheuttaa vammoja.

Kala-kuin perhonen lämpimän veden lämpötilaakvaario pitäisi päästä + 25-30 C osalta kasveja, kalat tarvitsevat lehtipuita lajeja. Vedenpinta on oltava alhainen, kalat tuntuu rento ja suurimman osan ajastaan ​​välillä sankan kasveja.

Viiri kala perhonen

Vesi tulee vaihtaa joka viikko 15-20% ja hyvä akvaarion suodattamalla. Primer Butterfly kala ei ole kriittinen, koska pohja ei oleellisesti pienentyneet.

Ruokinta - tärkeä prosessi sisältöönPerhokalat. Luonnossa hän haluaa poimia hyönteisiä pinnasta veden, niin ruokkia pohjassa ei kiinnitä huomiota. Liian hieno syöttö ei myöskään sovellu ruokintaan. Voit käyttää suuria rehu hiutaleet sekä lisäävät ruokavaliossa sirkat, kärpäsiä, torakoita.

Merivesiakvaarioissa sisältää myös näennäinen perhokalat. Nämä lajit ovat kirkkaita värejä. Esimerkiksi meren vesi voi laskeutua sitruunan butterflyfish kirkkaan keltainen.