kilpikonna punapää kuin syöttö

Oikea tietämys siitä, mitä ruokkiapuna-kilpikonna, ovat menestyksen takaajana tämän lajin edustajien kasvatuksessa ja ylläpidossa. Ruoka on pakollista vain tuoretta ja korkealaatuista. Se on sulatettava huoneenlämmössä.

Luonnossa punasilmäiset kilpikonnat tarttuvat ruokaanvesi, jonka jälkeen usein hiipiä syömään sitä rannalla. Olisi vain hienoa kouluttaa lemmikkisi tällaiseen rituaaliin, koska siksi, että useat eläinrehu syötetään usein veteen, se nopeasti tulee erittäin saastuneeksi. Jos sinulla ei ole aikaa oppia syöttämään pieniä punasilmäisiä kilpikonnia, voit siirtää ne toiseen konttiin lounasaikaan ja palauttaa ne sitten kotiin. Jos liian laiskuus on voitettu, älä anna liikaa rasvaista ruokaa sianlihan tai kapselin tyypin mukaan. Jos puolessa tunnissa hän pysyi vapaana, kerää ylijäämä ja päästä eroon niistä. Elintarvikkeille ne eivät enää ole sopivia, mutta tukkivat biofilterin tai muodostavat mustan.

Kuinka monta kertaa ruokitaan punamyrkkyinen kilpikonna?

Tämä on yleisintä ihmisten keskuudessa,vain aloittelijoille, jotka harjoittavat tällaisten lemmikkieläinten kasvattamista. Nuoria eläimiä, jotka eivät ole saavuttaneet 2-vuotiaita, syötetään kerran päivässä. Aikuisten kilpikonnia on kuitenkin käsiteltävä runsaasti muutaman päivän välein. Älä pelkää liiallista kuritusta, tämä on luontaista puna-bellied kilpikonnia.

Kuinka voit syöttää punaisen bellied kilpikonnan?

Myös erittäin kiireellinen ja suosittu kysymys - mitä ruokkia kilpikonna? Ne voivat helposti tarjota sellaisia ​​elintarvikkeita kuin:

 • tehdaslähetys;
 • bloodworm, madot, hienonnettu sian- tai vasikan sydän, jauheliha, maksa-annokset;
 • pienet kalat;
 • kasvien elintarvike juurikkaiden lehtien, voikukkien tai porkkanojen muodossa;
 • duckweed, etanat;
 • auringonkukansiemenet, pavut, hedelmät ja vihannekset;
 • tärkeä vivahde miten ruokkia kunnolla

  kilpikonna punapää kuin syöttö 1

  puna-kilpikonna, on antaa heille mahdollisuuden hioa leukojen kiimainen levyt apple-puun oksista;
 • katkaravut, simpukat, kalmari;
 • merikalojen lajeja.

Joka tapauksessa, jos ruokavalio sisältää merikalaa ja äyriäisiä, niitä pitäisi keittää ja poistaa luista.

On myös usein ongelma,miten ruokkia punaisen bellied kilpikonna. Voit antaa naudanlihaa, siipikarjaa, hevosenlihaa, sianlihaa ja karitsaa. Ehdotetaan, että tämän tyyppinen ruoka olisi mahdollisimman harvinaista, koska eläinten rehujen väärinkäyttö voi johtaa rikkiuutoksiin.