Mitä ruokkia punasilmäistä kilpikonnaa?

Millaisia ​​eläimiä ei pidetä pieninäkaupunkiasuntoja! Koirat ja kissat eivät ole yllätyksiä. Erityisen mielenkiintoa nyt - erilaiset matelijat, erityisesti kilpikonnat. He lahjoa heidän rauhallisuudestaan ​​ja majesteettisuutensa. Jotkut heistä, esimerkiksi punasilmäiset kilpikonnat, elävät jopa 30 vuoteen ja usein - vielä enemmän. He ovat hyvin älykkäitä - paljon älykkäämpiä kuin muut panssaroitujen sukulaistensa. Luultavasti siksi he ovat niin suosittuja ja rakastettuja.

Niillä on erittäin mielenkiintoinen ja erinomainen ulkonäkö: vihreä (nuoret) tai kellanruskea (vanhemmille henkilöille) selkäkilven väri, vahvat jalat, ja mikä tärkeintä - kirkkaan punaisia ​​raitoja päähän, joka sen muodossa epämääräisesti muistuttavat korvat. Kyllä, ja ne ovat suunnilleen samanlaisia ​​- pään molemmin puolin.

elinympäristö

Ihanteellinen koti puna-bellied kilpikonnia ovatakvaarioita tai vesiväriä. Ne olisi järjestettävä niin, että kilpikonnat, haluttaessa, saivat mahdollisuuden sukeltaa veteen ja lepää maalla - jotain kätevää kiveä. Muuten, punaiset korvatut vikoja ovat melko nopeita, he pystyvät nopeasti liikuttamaan esteitä. He näkevät täydellisesti, mukaan lukien mahdolliset väärinkäyttäjät, joita voidaan käsitellä kahdessa luvussa heidän melko terävien kynsien avulla.

Erittäin maukas kaali-lehti

Muuten, punainen korvaton kilpikonnia ei ole hampaita. Mutta tämä ei estä heitä siitä, että heillä on ihana ruokahalu. Monet ihmiset ovat kiinnostuneita siitä, mitä on mahdollista syöttää punaisen bellied kilpikonna. Hyvä uutinen on, että nämä söpöt sammakkoeläinten valtakunnat eivät ole liian rikkaita ruokaan. He syövät mielellään vihreitä, mukaan lukien järvilyhmiä, akvaarioluja. Että nämä pienet suolet eivät riko akvaarioekosysteemiä, ne on varustettava vihreällä ulkopuolelta. Joten heillä on ruokahalua kaali, salaatti. Voit yrittää "laittaa ne" porkkanoihin. Tärkeintä on, että kaikki tuotteet ovat tuoreita - ilman minkäänlaista lämpökäsittelyä.

Paras herkku on kalaa

Kuitenkin vihreät eivät korvaa kilpikonnia kaloja,koska ne ovat todellisia saalistajia. Täältä sinun on välittömästi määriteltävä, millaista kalaa ruokitaan punamyrkkyisellä kilpikonnalla. Jos mitään huonoa tapausta ei ole tapahtunut, kilpikonnia ei saa antaa rasvaisille kaloille, kuten kapeliin tai makrilliin. Hän varmasti pitää heistä, mutta vasta tällaisen kohtelun jälkeen kilpikonna saattaa tarvita eläinlääkärin apua. Siksi on parempi rajoittaa kalan - kummeliturskan, pollockin ruokavaliota, leikkaamalla ne pieniksi paloiksi luiden rinnalla. Se, onko parempi antaa kala - juustoa tai keittää - ei ole yhtenäistä mielipidettä. Jotkut asiantuntijat sanovat, että sen täytyy välttämättä olla raaka, toiset taas pitävät kiinni siitä, että niitä keitetään. Mutta molemmat heistä yksimielisesti sanovat, että syöminen vain lihaa (emme unohda, että puhumme petoeläimistä), kilpikonnat "ansaitsevat" itsensä rikkihapoilla ja vain.

Turtle-valikko

Kuinka usein syötetään punasilmäistä kilpikonnaa, inensinnäkin lemmikkieläinten ikä. Jokainen vauva - sekä ihmisillä, koirilla että kilpikonnissa - kasvaa voimakkaasti ja lähes haluaa jatkuvasti syödä. Jokaisella ruokinnalla merkitsemme aikaa - noin 30 minuuttia. Täsmälleen tarpeeksi, että kilpikonnat syövät tarpeeksi. Elintarvikkeiden jäämät aquaterrariumista poistetaan puhtauden säilyttämiseksi.

Kuinka syöttää punakampaista kilpikonnaa 1

Muuten on parempi syödä kilpikonnia erillisessä altaassa - se on paljon kätevämpää ja puhtaampaa.</ P>

Melko usein kysytään, mitä ruokkia pientäpunasilmäiset kilpikonnat. Samaa syötettä kuin aikuiset: leikatut matoja, kalaa, katkarapuja. Voit käsitellä niitä erikoisruokaa, jota myydään lemmikkieläinten kaupoissa.

Päivä päivältä

Kysymykseen vastaaminen, kuinka monta kertaa päivässä ruokitaanpunainen-kilpikonna, huomaa, että tärkeintä - älä unohda ruokkia niitä lainkaan. Vauvoille tulee antaa ruokaa kerran päivässä, aikuiset yksilöt riittävät ja 3-4 kertaa viikossa. Tietenkin edellyttäen, että aquaterariassa on tarpeeksi "rehua".