Kuinka syödä Red-eared kilpikonna

Punakulmaiset kilpikonnat ovat kaikkiruokainenmatelijoita, joten heidän ruokavalionsa on vaihdettava. Luonnollisissa olosuhteissa nämä ihastuttavat olennot ruokkivat pieniä kaloja, etanoita, äyriäisiä, paistoja ja planktonia. Ruokavalio laimennetaan säännöllisesti kasvisruokaa. Kuinka ja kuinka ruokkia punaviinikilpikonna kotona? On tärkeää ottaa huomioon useita tärkeitä kohtia:

  1. annos. Lemmikkieläinten myymälöissä myydään erityistä tehdastarehu, joka koostuu kuivatuista äyriäisistä, viljoista, merilevistä ja jauhoista. Haluttaessa ruokavaliota voidaan lisätä hienonnettu lieroja, jauhettua naudanlihaa, sydänpaloja, kananmaksaa. Älä unohda antaa säännöllisesti kilpikonna keitettyä kalaa (kummeliturska, kapeli, turska, kilohaili). Kasvisruoka, salaatti, aloe, voikukka, porkkana ja juurikkaat ovat sopivia.
  2. jaksotus. On erittäin tärkeää tietää kuinka usein ruokitaanpunainen-kilpikonna, muuten käytät vain ylimääräistä ruokaa, joka nopeasti muuttuu käyttökelvottomaksi vesiympäristössä. Asiantuntijat neuvovat syöttämään nuoria yksilöitä 2 kertaa päivässä ja aikuisia (yli 2 vuotta) - kerran kahdessa päivässä.
  3. Ruokintaprosessi. Joten, miten ruokkia puna-kypsiäkilpikonna? Yleensä on luonnollista syödä vettä, mutta tämä ei ole kovin hyvää hygienian kannalta. Alimentamattomat ruoanpalat nopeasti hajoavat vedessä, koska sen on usein vaihdettava. Onko olemassa tapa ulos tästä tilanteesta? Voit yrittää kouluttaa lemmikkisi ruokaa maalla. Tehdäksesi tämän, sinun täytyy laittaa ruokaa veden ääreen ja lopulta siirtää sitä kauemmas ja kauemmas. On toinenkin tapa - vain syödä erillisen vesisäiliön kilpikonnaa. Se voi olla pieni allas tai kattila. Hyvin ruokittuun puna-bellied-kilpikonnan ruokintaan voidaan palauttaa takaisin akvaarioon.