Kilpikonnat

Lukemattomat sivustot tarjoavat apuanimikkeen valinta kissa, uskollinen koira tai jopa hevonen. Mutta matelija harrastajat usein pysähtynyt, koska nämä hauska olennot eivät ole niin paljon yhteistä kuin muut nelijalkaiset pörröinen ja pörröinen ystäviä. Mutta he ovat myös eläviä olentoja, joilla on ainutlaatuinen ulkonäkö ja luonne. Miksi et anna ystävällesi kuoren peitossa sopivaa nimeä? Heti tulee mieleen on sana tortilla, mutta se on niin banaali, että haluaisin mennä omaperäisempi tapa, todettuaan hieman yli mielenkiintoinen nimi.

Mitkä nimet antavat kilpikonnia?

Ehkä tässä tapauksessa kannattaa jakaa ne kahteentärkeimmät ryhmät ovat maa-kilpikonnat ja vesilinnut (punaiset kilpikonnat). Vaikka entinen on paljon yhteistä laivat autiomaassa, meri ja nimet termejä voi käyttää valitessaan lempinimi edustaja toisen lajin. Siksi, jos pidät tästä lähestymistavasta, kannattaa harkita seuraavia vaihtoehtoja: vesi, Barmaley, Jolly Roger, Nemo, Corsair. Desert asukkaat voivat valita tai joissakin Aasian nimi tai jotain Egyptin teema - Kleopatra, Sfinksi, farao, Dune, Sultan, emiiri, Semiramis. Joten voit helposti noutaa pojat kilpikonnille pojille ja nimiä tyttöjen kilpikonnista.

Yleisin ilmiö on silloinnimeltään kilpikonnat elokuvien sankareiden nimet. Muuten nyt nämä olennot alkoivat usein näkyä näytöllä, muistelemme jopa kuuluisia kilpikonniinoja - Leonardo, Raphael, Donatello ja Michelangelo. Monet matelijat rakastavat kuin epätavallisia ja eksoottisia nimiä, mutta yksinkertaisia ​​ja samalla sopivia venäläisiä nimiä kilpikonnille. Ne voidaan antaa niiden "panssaroituneen" lemmikin luonteesta riippuen. Tässä ovat tarkimmat esimerkit - Extreme, Champion, Cutie, Razor-hammas, Digger, Rogue, Crumb. Näet, että fantasion läsnä ollessa etsiminen tehokas nimi hauska kilpikonna on melko yksinkertainen.