Mitä merikilpikonnat syövät kotona?

Jos olet juuri päättänyt tulla kasvattajaksi kilpikonnista,kysymys siitä, mitä syödä vesieliöille kilpikonnia kotona, on välttämättä seistä sinulle ennen ostamista nämä lemmikki. Loppujen lopuksi se on välttämätöntä punnita kaikki "ammattilaiset" ja "miinukset", ja päättää voit varmistaa, että heidän uusi lemmikki oikea ja terveellistä ruokavaliota.

Mitä vesieläinten kotikilvet syövät?

Suosituin nytkotikilpikilpikonnia, joten tarkastelemme ravintoa esillä olevassa esimerkissä (niiden ruokavalio käytännössä vastaa samaan tapaan muiden vesieliöiden kilpikonnat).

Joten, mitä vesi punaruskeaa kilpikonna syö? Punavyöhykkeiden kilpikonnat sisältävät ensinnäkin suuren määrän eläinten ruokaa, koska ne ovat petoeläimiä. Suhteiden on oltava noin 70 prosenttia eläinten ruokinnassa ja 30 prosenttia kasviravinteiden osalta. Tällaisena ateriana, vähärasvainen liha, kala, äyriäiset (äyriäiset, katkaravut), makeanveden etanat. Jotkut omistajat antavat enemmän keitettyä makkaraa ja makkaraa sekä kissa- tai koiranruokaa, mutta sellaista ruokaa ei voida pitää hyödyllisenä. Erilaisia ​​levät, voikukka-lehtiä, kurkkua tai tomaattia, erilaiset salaatit sopivat kasvien osiin. On myös syytä kiinnittää huomiota valmiisiin rehuseoksiin kilpikonnia varten. Ne sisältävät komponenttien, vitamiinien ja kivennäisaineiden tasapainoista ruokavaliota, mutta ei ole välttämätöntä pitää kilpikonnaa kuivaruokavaliota ruokavaliossa. On parempi lisätä sitä aika ajoin, jotta vitamiinipuutos ei häviä.

Vedentekniikan syöttötapa

On pieniä suosituksiakilpikonnia on ruokittava kerran päivässä, ja suuri - 3. Kokeneet kasvattajat suosittelevat kuitenkin lemmikkisi katselua. He itse tekevät selväksi, kuinka monta kertaa päivässä heitä ruokitaan. Jokaiselle tämä on joka toinen päivä, jollekin kahdesti päivässä. Yleensä kun kilpikonnat ovat nälkäisiä, he alkavat liikkua akvaarioissa, heiluttavat äänekkäästi saarelta veteen ja työntävät lasiseinät. Syö kilpikonnia joka kerta samaan aikaan ja anna yhtä paljon ruokaa kuin kilpikonna voi syödä kerrallaan. Tämä säästää akvaarion putrefaktiivisten prosessien kehityksestä, joka liittyy elintarvikejätteen hajoamiseen, vesi pysyy pidempään avoimena eikä kilpikonna ole vaarallisia infektioita.