Moskovan lohikäärme

Koristeellinen koiranrotu Moskovan lohikäärmetoi esiin jo kauan sitten. Hänen esi-isänsä olivat aboriginaalisia koiria Moskovassa. On pitkään tiedetty, että suhteellisen suljetussa eläinkokonaisuudessa on helppo tunnistaa ominaisia ​​fenotyyppejä, eli muodostuu alkeelliset primordiat kalliot. On helppo nähdä esimerkkeinä kodittomista koirista, jotka asuvat tietyllä alueella.

Rotun historia

Tämän rodun historia on peräisin vuodesta 1988. Koulutuksen ja kynologin Zoo-insinööri Zoya Kostyna kadulla otti pienen kodittoman pentun. Eläimestä ruskeaa väriä kasvoi kaunis Kari-koira, jolla oli epätavallinen villakoita. Takki oli jäykkä ja harva, pään päätä, ja viikset ja parta tekivät sen toisin kuin muut tunnettujen lajien koirat. Kun Kari kasvoi vanhempi, hänet ristittiin samankaltaisen sable-urospuolisen Micronin kanssa. Hänet otettiin myös kadulle. Pariskunnan tuloksena oli neljä pientä pennusta eri värejä: musta-ruskea, punainen, sora ja susi. Kostyna oli hyvin kiinnostunut tästä, ja hän päätti korjata rodun, joka ylitti Mikronin ja Likan - nartun, jolla oli samanlainen kaveri. Born Krosh osoittautui kopioksi Micronista. Lisäliimat kuitenkin pettivät koiranhoitajia, koska fenotyyppi puuttui. Vain vuonna 1994 oli mahdollista vahvistaa tulosta, ja vuonna 1998 oli aika julistaa uusi rotu.

Perustuu Z: n kehittämäyn standardiin Kostyna, L. Ivanova ja N. Karpysheva, Moskovan lohikäärme rodusta vietiin ensin IX-ryhmään ja siirrettiin myöhemmin V: ksi, jossa esiintyvät alkukantaiset kalliot. Tähän asti FCI ei kuitenkaan tunnustanut tätä rotua.

Rotun kuvaus

Moskovan lohikäärmeet ovat pieniä koiria,joilla on villapeitteen piirteet. Kaikilla eläimillä on tyypillinen paita: harvinainen kynnys, kampa, pieni parta, ohut kuori. Rotun edustajilla voi olla lyhyt ja pitkä pohjamaali, ja Moskovan lohikäärmeen väri on sallittu kuka tahansa paitsi laikullinen. Vaikka kuvauksia eläimistä on vain punaisia, sable-, ruskeita, ruskeita, mustia, mustia, sinisiä ja susi-värejä.

Moskovan lohikäärmeiden luonne on tyytymätön, muttaNe osoittavat usein aggressioita muille koirille. Kuitenkin tästä huolimatta lohikäärmeet tulevat yhteen susi-, vinttikoira-, lammas-, villakoira- ja jopa kaniinien ja kissojen kanssa. He ovat älykkäitä, helppo oppia, uskollisia ja leikkisä. Moskovan lohikäärmeen pentujen luonnetta on muutettava ensimmäisistä päivistä, muuten koira kasvaa tottelemattomaksi. Moskovan lohikäärmeen koulutuksessa kaikkien perheenjäsenten on osallistuttava, koska heikko heikkous on, että koira tuntee olevansa talon isäntä.

hoito

Lohikäärmeet ovat kotitalouksien alkuperää, jotenNiiden sisällössä ei ole erityisiä vaatimuksia. Moskovan lohikäärmeen päivittäinen hoito vähenee kävelyyn ja ruokintaan. Villakansi on tarpeeksi kova, joten päivittäistä tarvetta ei tarvita

Rotu Moskovan lohikäärmeestä

Eläimen kampaaminen. Riittää 2-3 kertaa viikossa kävellä villaa vasten. Koiran ruokinta ei ole myöskään vaikeaa - Moskovan lohikäärmeet ovat lähes omniivisiä, eivät syö ruokaa. </ P>

Jos sinulla on halu kouluttaa koirakurssit OKD, niin se on aivan todellinen. Moskovan lohikäärmeet yhdessä suurien koirien kanssa pystyvät suorittamaan kouluttajan asettamat tehtävät. Vain korkeat esteet voivat tulla esteeksi.

Näiden terveyskoiria. Moskovan lohikäärmeitä ei juurikaan ole kauheita, koska heidän esi-isänsä pitkään oppivat selviytymään kaupungin kaduilla, joissa olosuhteet eivät ole mukavimmat ja turvalliset.