Kuinka ruokkia alabai

Alabai on voimakas koira, iso. Vaatii erityiskäsittelyä. Ja suuren nelijalkaisen ystävän ruokavalio olisi suunniteltava huolellisesti.

Miten ruokkia koira Alabai?

Voit tietysti ostaa halpoja lihatuotteita,mutta sitten tarvitaan kalliita vitamiineja. Luultavasti, älä aliarvioi kuivaa ruokaa. Se on tasapainoinen ja helppokäyttöinen. Sekalaista ruokaa ei ole vielä peruttu.

On olemassa tiettyjä sääntöjä, joiden on noudatettava tämän suuren rodun omistaja.

määräykset:

  • Alabain pitäisi olla kulhoon ruokaa ja vettä;
  • sinun täytyy ostaa jalusta altaaseen, jossa on korkeudensäätö;
  • Ruoan tulee olla korkealaatuista - luonnollista, kuivaa tai sekoitettua;
  • kun olet palannut kävelystä, syötä alabai 30 minuutissa;
  • unohda makeiset ja putkimainen luut.

Kuinka ruokkia aikuisen alabain?

Alabajan talvivalikko on hieman erilainen kuin kesällä. Talvella hän tarvitsee ruokaa, jossa on paljon hiilihydraatteja ja proteiineja. Kesällä on välttämätöntä rikastuttaa ruokaa vihannesten kanssa.

Tietää tarkkaan, mitä ja milloin syödälemmikki, katsele valikkoa viikoksi. Ensimmäisestä päivästä neljään päivään on parempi syödä koiraa croupilla, lihalla ja leseillä. On tarpeen lisätä vihanneksia ja kasviöljyä.

Viidennestä kuudenteen - sivutuotteet lisäämällä viljaa. Ruisleipä on erittäin hyödyllinen alabai. Älä unohda munaa ja kasviöljyä.

Seitsemäntenä päivänä puretaan lemmikkieläimen mahalaukku. On hyödyllistä ruokkia häntä tuorejuustolla, kefirillä ja vihanneksilla.

Kuinka ruokkia pentu Alabai?

Vauva on syötettävä jopa 6 kertaa päivässä. En voi jättää ruokaa, söin sen, he ottivat sen pois. Jos et ota huomioon sitä, että pennuille syötettävän vauvan on ensin kastettava veteen, niin koko ruokavalio on sama kuin aikuisille koirille, vain pienemmille annoksille. Mutta iän myötä määrä kasvaa vähitellen, kunnes se tuodaan vanhemman sukupolven tasolle.